Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ Design, είναι μια σύγχρονη εταιρεία που ασχολείται  με την εισαγωγή συμπαγών επιφανειών, με την μελέτη επεξεργασία, εγκατάσταση ειδικών κατασκευών από  Corian DupontUSA, CaesarstoneHanstoneSantamargheritaQuarella.

 Είναι ένα πρότυπο εξειδικευμένο κέντρο με πολυετή εμπειρία στη κατασκευή πάγκου κουζίνας, μπάνιου, μπαρ, εστιατορίων, εργαστηρίων,  ρεσεψιόν ξενοδοχείων, νοσοκομείων, πλοίων  και δημοσίων χώρων.

 Πέρα από τις κατασκευές  η εταιρεία  ασχολείται  και με υλικά διακοσμητικών  επενδύσεων-ανακαινίσεων  ιδιαίτερου αρχιτεκτονικού σχεδιασμού εσωτερικών - εξωτερικών χώρων για υψηλού επιπέδου οικιστικά και επαγγελματικά έργα ιδιωτικά η δημόσια.

Φυσικά υλικά (χαλαζιακής άμμου, τσιμέντου, σκουριάς, φυσικής πέτρας) .

 H εμπιστοσύνη των συνεργατών και πελατών μας, κάνει την εταιρία να αναζητά συνεχώς νέα, αξιόπιστα και πρωτοποριακά υλικά,  προϊόντα με ευρωπαϊκές πιστοποιήσεις. 

H εταιρεία μας  διαθέτει  εξειδικευμένα  συνεργεία  για την  εφαρμογή τσιμεντοκονιών. Είναι μια εταιρεία που εμμένει στην προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών αποδεδειγμένης αξίας και ποιότητας ,εγγυάται τόσο την ποιότητα κάθε κατασκευής όσο και την άμεση επίλυση προβλημάτων που τυχόν θα προκύψουν.

Οι σκέψεις και ο στόχος της είναι επικεντρωμένες στο να προσφέρει τη μέγιστη λύση - ικανοποίηση στον πελάτη δίνοντας του την δυνατότητα να γνωρίσει τις οικονομικές και οικολογικές προκλήσεις του μέλλοντος.

 Ειναι πιστοποιημένη με το σύστημα διαχείρισης iso 9001 Tuv  Austria Hellas

 Η εταιρία μας αναλαμβάνει την εκτέλεση έργων από τον αρχικό σχεδιασμό μέχρι και την υλοποίηση των οραμάτων σας από έμπειρους συνεργάτες και εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, με ταχύτητα και προσιτό  κόστος, συνδυάζοντας την τέχνη με την άρτια τεχνική και την αισθητική με την υψηλή ποιότητα.